21. nov, 2019
Episoder Sæson 1

Sherlock: A Study In Pink

ASIP_007

MEDVIRKENDE

A Study In Pink er baseret på Arthur Conan Doyle’s ‘A Study In Scarlet’ (Et Studie I Rødt). Den er skrevet i 1887. Det er det første værk om detektiven Sherlock Holmes og dr. John Watson. Romanen blev første gang oversat til dansk i 1893 under navnet “En Studie i Rødt”.

Ligesom i serien, følger vi Dr. Watson, der lige er hjemkommet fra tjeneste som militærlæge, og søger et sted at bo. En ven, sætter ham i forbindelse med detektiven Sherlock Holmes, der har fået øje på en lille lejlighed i Baker Street 221b, og de to, meget forskellige mænd, flytter ind sammen. Snart dukker det første mysterium op. En mand er dræbt, og det sætter Sherlock Holmes i gang med at løse en mordgåde som hænger sammen med et kærlighedsforhold mellem to unge mennesker, og skikken med flerkoneri, der giver stof til dramatik og ender med et mord i London.

Militærlægen John Watson vender hjem fra krigen i Afghanistan. Han er boligløs, men en ven sætter ham i forbindelse med den excentriske detektiv Sherlock Holmes som leder efter en bofælle. Dr. Watson flytter ind hos Sherlock Holmes i Baker Street 221 B og bliver hurtigt involveret i en sag om en række mystiske selvmord.  Seneste offer er en kvinde klædt i lyserødt, der har efterladt ordet “Rache” på gulvet. Sagen fører Sherlock til en konfrontation med en uhelbredelig syg seriemorder, der er fast besluttet på at gøre Sherlock til sit næste offer.

Medvirkende:
Benedict Cumberbatch, Martin Freeman, Louise Brealey, Una Stubbs, Rupert Graves, Mark Gatiss, Jonathan Aris, Vinette Robinson, David Nellist, Tanya Moodie, Philip Davis, Lisa McAllister, Stanley Townsend, Peter Brooke

Steder hvor episoden er filmet:
187 North Gower Street
St. Bartholomew’s Hospital
Russel Square Gardens
Tapas Brindisa Soho Restaurant
Northumberland Street
Field House
Cardiff University

Læs også

Moffat skrev en ekstra scene til Skandalen i Belgravia!

Sherlocked.dk

En Japansk Sherlock Holmes: Miss Sherlock

Sherlocked.dk

Martin Freeman: “Sherlock og John er ikke bøsser”.

Sherlocked.dk

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Accepter Læs mere