Vælg en side

Amanda Abbington har bekræftet, at hun skal spille Mary Morstan i den tredje serie af Sherlock.

“Jeg husker vi filmede scene meget tidligt med Martin og Ben, og jeg stod i mellem dem, og jeg tænkte, ‘jeg er virkelig nødt til at gøre det her rigtig”, “sagde hun. “De preller virkelig af hinanden, kemien mellem dem er bare så fantastisk. De har dette smukke forhold, så at komme imellem dem – er hvilket, hvad Mary gør, hun bliver en slags tredje hjul – det var skræmmende.

“Fansene elsker de to sammen, så jeg er sikker på, at Mary ikke vil blive særlig populær blandt nogle af dem, men jeg håber, at der er nogle der kan lide hende, fordi hun er en stor karakter og hun har nogle fantastiske hemmeligheder.”

Abbington afslørede også, at Steven Moffat og Mark Gatiss altid havde haft hende i tankerne for den karakter. “Vi var på besøg hos Mark Gatiss, da ”The Hounds af Baskerville’ først udkom på TV. Bagefter gik de (Steven Moffat og Mark Gatiss) ud i køkkenet og sad og talte om den næste serie, og jeg gik ud til dem. “De drøftede, hvem der kunne spille Mary, og jeg var spurgte; ‘Så hvem har i, i tankerne?” og de sagde ‘Dig’. – “Jeg blev meget følelsesladet, fordi det bare virkede så fantastisk, det var bare sådan en gave.”