18. aug, 2019
SHERLOCKED.DK

Holmes & Watson

Detektivparret over dem alle – Sherlock Holmes & Dr. Watson – er tilbage, men denne gang er det i en ganske anden udgave. Det er nemlig komikerparret Will Ferrel og John C. Reilly, der står bag en humoristisk fortolkning af det klassiske forlæg. Holmes & Watson må finde deres bedste forstørrelsesglas frem, da der bliver begået et mord nær Buckingham Palace. De får hurtigt deres sag for, da de indser, at de kun har 5760 minutter til at opklare sagen. Hvorfor? Fordi ellers bliver dronningen næste offer!

Komedien ‘Holmes and Watson’ forsøgte at være en ny, humoristisk fortolkning af Arthur Conan Doyles klassiske eventyr om Sherlock Holmes og Doktor Watson.
Filmen var oprindelig planlagt til at have premiere den 3. August 2018, men blev skubbet frem til den 9. November 2018, og derefter endelig til 25. December 2018. Ifølge Deadline Hollywood var testresultaterne for filmen så lave, at Sony forsøgte at sælge sine distributionsrettigheder til Netflix, da de forudså at filmen ikke ville få succes. Men Netflix bed ikke på krogen, og Sony fik ret. Filmen floppede, og blev dømt den værste film i 2018, ved det års Razzie Awards, samt dømt en skændsel for Sherlock Holmes arven. Ved premieren (Amerika), var der folk der forlod biografen, og krævede deres penge retur. Yikes. Filmen fik aldrig dansk biografpremiere.

Læs også

Pokemon som Sherlock Holmes : Detective Pikachu

Sherlocked.dk

Robert Downey Jr. ønsker sin Watson, Tillykke med fødselsdagen

Sherlocked.dk

Sherlock Holmes

Sherlocked.dk

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Accepter Læs mere