Vælg en side

Benedict sagde, ‘Det er okay, Lara, du må godt slå mig hårdere’. Jeg tænkte, ‘Åh må jeg det, Benedict Cumberbatch?

Lara Pulver

Lara Pulver nød hendes nøgen scene med Benedict Cumberbatch, og har afsløret at han opfordrede hende til at piske ham hårdere. “Benedict sagde, ‘Det er okay, Lara, du må godt slå mig hårdere’. Jeg tænkte, ‘Åh må jeg det, Benedict Cumberbatch? Forestil dig, hvor mange pisk jeg vil modtage i pressen nu!”.

Hun fortalte videre: “Jeg har aldrig følt mig så sårbar i hele mit liv og følelsen af sårbarhed udløste en indre magt. – Jeg tænkte, ‘OK, jeg er nøgen, jeg viser alt, du kan ikke gemme sig bag Spanx, du kan ikke gemme dig bag en kjole.” Det er ligesom,’ jeg er helt nøgen, og hvad så?’ Der er noget om at være kvinde og være nøgen, der er stort, og jeg tænkte,” Lad os bare fejre det.