25. jun, 2019
SHERLOCKED.DK

Martin Freeman vender tilbage til TV i to nye serier

Martin Freeman får snart meget travlt. Han har fået en rolle i to tv serier – Sky’s Breeders og ITV’s A Confession.

Breeders, er en komedie serie, på ti episoder, der handler om det paradox, det er, at være forælder, og elske sit barn meget højt, og på samme tid, være utrolig vred på dem. “Den er baseret på en drøm, jeg havde faktisk. Den var sand faktisk, sand om hvordan jeg føler om en bestemt ting. Så jeg har sammen med en god manuskriptforfatter og instruktør, arbejdet på det, i et stykke nu,” sagde Freeman, i et interview.

Jeg er spændt på at lave Breeders, sammen med et hold, der kan få mig til at grine, imens vi tackler de mindre diskuterede sandheder og udfordringer ved at være forælder. Jeg elsker virkelig dette projekt og er glad for at arbejde med FX og Sky.

Anden serie, er ITVs kriminaldrama, A Confession, en serie, med seks episoder, der foregår i Swindon, Wiltshire. Den handler om den 22-årige  Sian O’Callaghan’s forsvinden i marts 2011. Efter en aften i byen, med sine veninder, forlod Sian en natklub i Swindon Old Town for at gå den 15 minutter tur, hjem til sin kæreste Kevin Reape, spillet af Charlie Cooper. Da hun aldrig dukkede op, eller svarede på hans beskeder, meldte Kevin hende til sidst savnet.

Freeman kommer til at spille Detective Superintendent Steve Fulcher, som leder efterforskningen af Sian’s forsvinden. Happy Valley’s Siobhan Finneran spiller rollen som Elaine O’Callaghan, Sian’s mor. Imelda Staunton spiller rollen som Karen Edwards, mor til en anden ung kvinde, der forsvandt i 2003.

A Confession får premiere her i 2019, imens Breeders først får premiere i 2020.

Kilde:

heyuguys

Læs også

Martin Freeman laver ny komedieserie

Sherlocked.dk

Mark Gatiss: “Benedict og Martin er uerstattelige!”

Sherlocked.dk

Martin Freeman om Sherlock: “Det er ikke sjovt mere”

Sherlocked.dk

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Accepter Læs mere