21. nov, 2019
Film & TV

Nancy Drew (2019)

Trailer

EPISODER

# Titel Premieredato
1 Pilot 9. Oktober 2019
2 The Secret of the Old Morgue 16. Oktober 2019
3 The Curse of the Dark Storm 23. Oktober 2019
4 The Haunted Ring 30. Oktober 2019
5 The Case of the Wayward Spirit 6. November 2019

KRITIK af Kritik

Denne nye version af Nancy Drew, har fået lidt negativ kritik, fra folk, der ikke var klar til at se Nancy Drew som en sexet ung kvinde der dyrker sex, med sin kæreste. Måske var det heller ikke ligefrem nødvendigt at vise, men jeg syntes det er ekstremt snerpet at kritisere serien, kun pga. Nancy Drew, har et sexliv. Vi er altså i det 21. århundrede nu.

Og måske skulle folk også lige tage i betragtning at det er The CW der laver serien, og de er bestemt ikke skræmte for at vise teenage-sex. Men man kan nu godt forstå, folk der har været vant til Emma Roberts, eller Sophia Lillis udgave af Nancy Drew, bliver noget overrasket over at se den unge detektiv, blive portrætteret på den måde. Men come on folkens, dette er en helt anden version af hende. En nyfortolkning af karakteren. Fint hvis i ikke kan lide den, men at skyde skylden på sex-scenen, er altså en svag undskyldning for ikke at kunne lide serien. Hold nu op med at være så snerpede.

I kan råbe og skrige, alt det i vil, og hævde at The CW har ødelagt jeres barndom, men ser man bort fra den ene ting, at hun har fået et sexliv, er karakteren stadig den samme. Hun er mere moden, ja, men er stadig den samme nysgerrige og modige efterforsker, som vi kender og elsker.

Og når alt kommer til alt, er det kun ved at gøre hende mere relevant og relaterbar, at hun kan fortsætte med at overleve i film og serier. Ja, den nye Nancy kan virke uigenkendelig i starten, men hvis der ikke foretages ændringer, af historien og karakteren, så er det måske kun vores bedsteforældre der vil have interesse for Nancy Drews eventyr, og det ville kun gøre hendes arv en enorm bjørnetjeneste.

Stol på mig, jeg hadede alt ved Sherlock Holmes før Mark Gatiss og Steven Moffat’s nyfortolkning af ham og hans eventyr, og nu elsker jeg alt ved detektiven, selv de gamle historier, som jeg engang ikke kunne fordrage. Nyt, er ikke altid at ødelægge noget. Det kan tiltrække nye fans. Nye fans, der måske også får interesse for de originale historier.

Læs også

Husker du Shirley Holmes?

Sherlocked.dk

En Japansk Sherlock Holmes: Miss Sherlock

Sherlocked.dk

Nancy Drew og Den Hemmelige Trappe (2019)

Sherlocked.dk

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Accepter Læs mere