Select Page

Da Dr. John Watson bliver sendt hjem fra krigen i Afganistan, sætter en ven ham i forbindelse med en excentrisk detektiv, der leder efter en bofælle. Dr. Watson flytter ind hos Sherlock Holmes i Baker Street 221N og bliver hurtigt involveret i en sag om en række mystiske selvmord. Seneste offer er en kvinde klædt i lyserødt, der har efterladt ordet “Rache” på gulvet.

Den 19 December 2008, udsendte BBC en pressemeddelelse angående en ny kommende drama serie. “Sherlock” blev oprindeligt planlagt som en serie med seks episoder af 60-minutters varighed. Den første episode blev filmet i Januar 2009 og blev instrueret af Coky Giedroyc. Det var planlagt at Sherlock skulle have premiere i slutningen af 2009, men da BBC fik ny dramachef, blev det besluttet at serien skulle bestå af tre 90 minutters episoder i stedet for, og pilot episoden blev derfor aldrig vist på tv.

Ifølge Steven Moffat og Mark Gatiss, kunne de ikke bare tilføje en halv time til pilot episoden, så de måtte filme hele episoden igen. Producer Sue Vertue tilføjede, at yderligere optagelser heller ikke ville have matchet pilot episoden, fordi det var en anden instruktør og bedre kameraer blev brugt til de nye optagelser. A Study In Pink måtte derfor filmes igen, denne gang med Paul McGuigan som instruktør. Men fordi episodens forfatter og medskaber Steven Moffat havde travlt med den femte sæson af Doctor Who, blev Sherlock’s første sæson filmet i omvendt rækkefølge; “A Study in Pink” var den sidste af de tre, der blev filmet.

Pilot episoden er inkluderet som ekstramateriale på sæson 1 DVD og Blu-ray udgivelserne fra den 30. august 2010.

I AM LOCKED

Lås op for mere indhold ved at besøge siden på en desktop.

SKRIV EN KOMMENTAR