Select Page

Natasha O’Keeffe filmer scener til Sherlock Specialen

Natasha O’Keeffe filmer scener til Sherlock Specialen

Detaljer om den kommende “Sherlock Special”, eller #ShSpesh som den også er blevet kendt som, bliver holdt godt og grundigt hemmeligt. Det eneste vi ved er, at den foregår i en anden tidsperiode, end de forrige episoder.

Optagelserne er lige nu i fuld gang, og de seneste billeder fra sættet i Bristol afslørede, at Natasha O’Keeffe’s karakter vil blive dræbt i en grufuld selvmords scene. Billederne viser O’Keeffe stående på en balkon i Queens Street, iført en smuk victoriansk brudekjole, med to vintage sølv pistoler i hænderne. Billederne afslører også, at hun vender en af pistolerne imod sig selv, og hendes karakter begår selvmord.

Sidste år annoncerede BBC, at “Sherlock” vender tilbage i 2015 med en Special og at sæson 4 vil blive filmet senere samme år. Hvornår sæson 4 har premiere ved vi endnu ikke. Men Sherlock Specialen skulle meget gerne have premiere engang i 2015.

Ifølge BBC, er “Sherlock” sæson 4 “den mest chokerende og overraskende sæson af Sherlock.” Steven Moffat sagde sidste år, at de har “planer om at toppe sæson 3” og sæson 4 vil blive “”altødelæggende,” og “Vi reducerede stort set vores cast til tårer da vi fortalte dem planerne for næste sæson.

Yiekes.

SKRIV EN KOMMENTAR