23. nov, 2019
Natasha O'Keeffe ShSpesh

Natasha O’Keeffe filmer scener til Sherlock Specialen

Detaljer om den kommende “Sherlock Special”, eller #ShSpesh som den også er blevet kendt som, bliver holdt godt og grundigt hemmeligt. Det eneste vi ved er, at den foregår i en anden tidsperiode, end de forrige episoder.

Optagelserne er lige nu i fuld gang, og de seneste billeder fra sættet i Bristol afslørede, at Natasha O’Keeffe’s karakter vil blive dræbt i en grufuld selvmords scene. Billederne viser O’Keeffe stående på en balkon i Queens Street, iført en smuk victoriansk brudekjole, med to vintage sølv pistoler i hænderne. Billederne afslører også, at hun vender en af pistolerne imod sig selv, og hendes karakter begår selvmord.

Sidste år annoncerede BBC, at “Sherlock” vender tilbage i 2015 med en Special og at sæson 4 vil blive filmet senere samme år. Hvornår sæson 4 har premiere ved vi endnu ikke. Men Sherlock Specialen skulle meget gerne have premiere engang i 2015.

Ifølge BBC, er “Sherlock” sæson 4 “den mest chokerende og overraskende sæson af Sherlock.” Steven Moffat sagde sidste år, at de har “planer om at toppe sæson 3” og sæson 4 vil blive “”altødelæggende,” og “Vi reducerede stort set vores cast til tårer da vi fortalte dem planerne for næste sæson.

Yiekes.

Læs også

The Abominable Bride er en helt speciel julegave

Sherlocked.dk

ShSpesh Setlock: Martin Freeman, David Nellist og Mark Gatiss

Sherlocked.dk

Sherlock’s julespecial, bliver måske slet ikke udgivet til jul 2015

Sherlocked.dk

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Accepter Læs mere