21. nov, 2019
Holmes

Sherlock Holmes mønt sælges på ebay for 500 pund!

En 2018 Sherlock Holmes 50p mønt, er blevet solg, på ebay, for £500. Det er 100 gange, hvad den oprindelig var værd. Mønten var en sjælden – ikke-cirkuleret mønt – hvilket nok er grunden til, den høje pris, den endte med at blive solgt til. Det er er nemlig ret usandsynligt, at en cirkuleret version af samme mønt vil indtjene samme pris, da den i så fald ikke vil være i “mint” tilstand. Jo bedre stand en sjælden mønt er i, jo mere er den værd.

Sælgeren specificerede, ikke, om mønten blev solgt i sin originale emballage eller ej, hvilket kan forhøje værdien, endnu mere.

Sherlock Holmes mønten blev lanceret sidste år (2018) for at markere 160-årsdagen for Sir Arthur Conan Doyle og har den fiktive mesterdetektivs kendte profil, med pibe og sin ikoniske deerstalker hat, og bag ham er små inskriptioner af titlerne på bøgerne i Sherlock Holmes-serien.

En 2019 version af mønten, kan stadig købes, hos diverse forhandlere, samt findes på ebay, til forskellige priser.

Sherlock Holmes 50p-mønten (2019) kan købes på The Royal Mint Experience til £10 inklusive en præsentationsæske.

Man kan også finde mønter, der har været i omløb, på ebay fra omkring £0.50, hvis man gerne vil have en til sin møntsamling, og kan nøjes med en, med mindre værdi.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Accepter Læs mere