26. maj, 2019

Sherlock Holmes Pub, Frederiksgade, Århus

Sherlock Holmes Pub’en, i Fredeisksgade i Århus, er stedet med byens største udvalg af udenlandske øl. Sherlock Holmes Pub er en `traditionel` engelsk pub, som man finder dem i England. Sherlock Holmes Pub er kendt for: god atmosfære, livemusik 5 dage om ugen, god stemning, glade mennesker og at der er plads til alle.

Der afholdes nogle gange særlige arrangementer, til fodboldtransmissioner i tv og 5 dage om ugen kan du opleve live musik, og der er også jævnligt pub quiz.

Sherlock Holmes Pub, er møbleret med 150 år gamle møbler, og der er mange gamle fotos og malerier, med forbindelse til Sherlock Holmes historierne. Man kan også se to voksfigurer, af Sherlock Holmes og Dr. Watson, som er iført kopier af tøj, som engelske gentlemen gik i for 160 år siden i London. Tøjet er tegnet og fremstillet i Danmarks Radios kostumeafdeling i Århus. De to figurer er godt nok placeret bag glas, men man kan se dem igennem en glasdør fra den oprindelig del af pubben.

Sherlock Holmes Pub’en har sidst på ugen natbevilling til kl. 6 morgen, og der er mange kunder, som kommer forbi sidst på natten.


Sherlock Holmes Pub
Frederiksgade 76
8000 Århus C


Læs også

Elementary: Sæson 7 er den sidste

Sherlocked.dk

The Enola Holmes Mysteries

Sherlocked.dk

Detective Pikachu lider af hukommelsestab og er afhængig af koffein

Sherlocked.dk

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Accept Læs mere