Vælg en side

Sherlock skuespiller og forfatter Mark Gatiss har sagt, at han ønsker at historierne bag det turbulente forhold mellem Sherlock Holmes og hans bror Mycroft forbliver et mysterium.

Gatiss – der spiller Mycroft forklarede at nogle scener blev fjernet fra “A Study in Pink”, da man mente, at den oprindelige version opgav for meget information om brødrenes historie.

Under en webchat arrangeret af den amerikanske tv-station PBS, sagde Gatiss: “[Det er] langt bedre at overlade visse ting til fantasien. Det er rart at give små hints her og der, men aldrig et fyldestgørende svar om hvorfor Holmes brødrene er som de er. Hvordan er deres forældre? Måske vil vi se det en dag.”

“Vi har faktisk skåret en smule fra” Pink “, som afslørede lidt om den åbenlyse frisson af fjendskab, der eksisterer mellem dem. Det er der ikke i de oprindelige historier. Det kommer fra Billy Wilder og Izzy Diamond geniale ‘Private Life of Sherlock Holmes’ og Christopher Lee’s kolde og kyniske Mycroft, hvis du ikke har set det – så gør det!”

Gatiss tilføjede at Mycroft “tydeligvis bekymrer sig om sin bror”, forklarer:.. “Alt han ønsker er, at bringe ham ind i folden, for stoppe ham i, at være en løs kanon. Jeg vil gerne finde en måde, at vise, at han faktisk er endnu klogere end Sherlock.”

Gatiss tilføjede også, at han er “helt anderledes” fra hans karakter. “Jeg ville ønske jeg var halvt så klog, men jeg er glad for jeg ikke upartisk som ham, ‘The Ice Man’, som Moriarty kalder ham. Han og Sherlock har begge klart besluttet, at de ikke skal involvere sig i forhold. De opfatter dem som svagheder.”