11. dec, 2018
SHERLOCKED.DK
Image default

Sherlock sæson 5 er, mindst, 5 år ude i fremtiden

Chris Georgiou, der er ejer af Speedy’s Café, og derfor kommet ret tæt på Sherlock skaberne og produktionsteamet, var ude og sige, i et interview med Time Out, at han havde havde hørt at en femte sæson, af Sherlock er planlagt. “Jeg må nok ikke sige det her,” sagde han, “men jeg har hørt, at de kommer tilbage til en femte sæson.”

Det fik medierne til, at begynde at spå, at Sherlock meget snart vender tilbage, med en femte sæson, men Mark Gatiss, seriens medskaber og medskribent var meget hurtigt ude og afvise disse rygter på Twitter.

I et podcast med On the Line, forklarede Gatiss, at de pt. ikke har nogle planer for en femte sæson, da de (han og Steven Moffat) er i gang med at arbejde på Dracula. “Vi siger ikke, at der ikke kommer en ny sæson. Men vi skal lave Dracula næste år, og det er et 2 til 3 årigt projekt, fra manuskript til skærm. Selv hvis vi begyndte at planlægge Sherlock sæson fem, lige bagefter, ville der gå endnu 2 år, så det sker ikke foreløbig,” forklarede Gatiss. – Lyt til podcasten her.

Det er måske også meget godt, da både Martin Freeman og Benedict Cumberbatch er igang med en større Hollywood karriere og ikke ligefrem står til rådighed til en femte sæson, lige nu og her.

Lignende artikler

Benedict Cumberbatch kritiserer Martin Freeman

Sherlocked.dk

Steven Moffat teaser Sherlock 5 og nyt hemmeligt Sherlock projekt, ved Comic Con

Sherlocked.dk

Martin Freeman om Sherlock: “Det er ikke sjovt mere”

Sherlocked.dk

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Accept Læs mere