21. nov, 2019
Sæson 5

Sherlock sæson 5 er, mindst, 5 år ude i fremtiden

Chris Georgiou, der er ejer af Speedy’s Café, og derfor kommet ret tæt på Sherlock skaberne og produktionsteamet, var ude og sige, i et interview med Time Out, at han havde havde hørt at en femte sæson, af Sherlock er planlagt. “Jeg må nok ikke sige det her,” sagde han, “men jeg har hørt, at de kommer tilbage til en femte sæson.”

Det fik medierne til, at begynde at spå, at Sherlock meget snart vender tilbage, med en femte sæson, men Mark Gatiss, seriens medskaber og medskribent var meget hurtigt ude og afvise disse rygter på Twitter.

I et podcast med On the Line, forklarede Gatiss, at de pt. ikke har nogle planer for en femte sæson, da de (han og Steven Moffat) er i gang med at arbejde på Dracula. “Vi siger ikke, at der ikke kommer en ny sæson. Men vi skal lave Dracula næste år, og det er et 2 til 3 årigt projekt, fra manuskript til skærm. Selv hvis vi begyndte at planlægge Sherlock sæson fem, lige bagefter, ville der gå endnu 2 år, så det sker ikke foreløbig,” forklarede Gatiss.

Det er måske også meget godt, da både Martin Freeman og Benedict Cumberbatch er igang med en større Hollywood karriere og ikke ligefrem står til rådighed til en femte sæson, lige nu og her.

Læs også

Sherlock: Sæson 2

Sherlocked.dk

Har Amanda Abbington afsløret Mary’s skæbne?

Sherlocked.dk

#TheGameIsNow – Intercepted Audio

Sherlocked.dk

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Accepter Læs mere