14. nov, 2019
Benedict Cumberbatch Sæson 4

Cumberbatch afliver Sherlock rygter

Mediernes seneste clickbait Sherlock artikler har på det seneste haft overskriften at Sherlock ikke får flere sæsoner efter sæson fire. Og selvom både Steven Moffat og Mark Gatiss har været ude og sige; at selvom det er blevet betydelig sværere at booke seriens stjerner – Martin Freeman og Benedict Cumberbatch – så har de ikke planer om at slutte serien endnu. Men det har medierne tydeligvis valgt at ignorere.

Senest blev Benedict Cumberbatch citeret for at sige, at det var enden på en æra, der også blev tolket som et “serien slutter efter sæson fire”. Men nu har Cumberbatch himself, også været ude og aflive rygterne og gjort klar hvad han rent faktisk sagde.

Ifølge Cumberbatch, er rygterne om, at serien ender helt falske. Han slog fast, at han sagde, at det er den sidste, indtil videre, og det blev lavet om til at serien helt slutter, men det er ikke tilfældet. “Vi siger aldrig, aldrig om serien.” sagde Cumberbatch. Det er ikke fordi, at han ikke elsker serien, han har bare travlt med andre projekter lige nu, så der kommer nok til at gå lidt længere tid imellem sæsonerne fra nu af. Cumberbatch sagde også, at han aldrig vil være den der annoncere det hvis Sherlock slutter. “Det er ikke mit ansvar, at gøre det, og jeg ville aldrig gøre det på den måde,” sagde han.

Læs også

Mere Sherlock på vej

Sherlocked.dk

Lara Pulver: “Jeg har aldrig læst en mere faktuelt forkert artikel”

Sherlocked.dk

Sherlock’s nye nemesis, Charles Augustus Magnussen, spilles af Lars Mikkelsen

Sherlocked.dk

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Accepter Læs mere