23. nov, 2019
ShSpesh

Sherlock Specialen afslutter optagelserne i Bristol

Optagelserne til Sherlock Specialen, blev i går afsluttet på The Bottle Yard Studios i Bristol, der blev bygget til formålet i Studios Tank House 2 space.

Fiona Francombe, Site Director i The Bottle Yard Studios siger: “Ligesom resten af landet, er vi Sherlock fans her på Bottle Yard; det er noget af det bedste, på britisk tv. Det har været en ære for os at byde velkommen til Hartswood Films til The Bottle Yard Studios, til denne specielle episode. Det har været et vidunderlig boost for os at kunne tilføje en prisbelønnet titel som Sherlock til vores Studio’s kreditter. ”

Sherlock Producer Sue Vertue siger: “Det har været fantastisk at filme i og omkring Bristol og på The Bottle Yard Studios. Alle har været utrolig imødekommende og hjælpsomme.

Bristol Film Office’s Natalie Moore siger: “Det har været en fornøjelse at hjælpe med optagelserne af denne særlige episode. Hver gang Sherlock kommer til byen, skaber dets tilstedeværelse en fantastisk summen i hele byen, og vi får mulighed for at fremvise den rige variation af ikoniske steder, vi har her i Bristol, i den bedste sendetid.

Sherlock Specialen får premiere, engang i 2015.

Læs også

The Current War, får endelig premiere!

Sherlocked.dk

#TheGameIsNow – ny opsnappet audio!

Sherlocked.dk

Det hele startede med Sherlock

Sherlocked.dk

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Accepter Læs mere