19. sep, 2019
SHERLOCKED.DK

Sherlock: The Abominable Bride har indtjent £21m på verdensplan.

Sherlock Specialens samlede internationale biograf omsætning er på mere end 21 millioner pund.

Sherlock: The Abominable Bride nåede til tops, på en imponerende femteplads, på den amerikanske box office på de to dage den blev vist, og slog bla. Star Wars: The Force Awakens. “Hensigten har hele tiden været, at Sherlock: The Abominable skulle have begrænset visning i biograferne, for at forstærke udsendelsen på TV, og skabe en begivenhed som seriens fans kan nyde,” sagde Sally de St. Croix, leder af drama afdelingen for BBC Worldwide. “Vi forventede slet ikke, at overgå en stor Hollywood franchise på box office, og kunne ikke være mere begejstret for resultaterne.

Sherlock er blevet en globalt succes, og specielt i Kina, hvor den toppede box office på sin første weekend, hvilket fik BBC til at forlænge sin biografaftale og fortsætte med at vise episoden. I Sydkorea, blev den nummer 2 og indtjente mere end $7 mio. I Australien Aus$750,000. I Storbritannien, så 18.600 fans Sherlock på den store lærrede på trods af at episoden også blev vist samtidigt på BBC1. På TV tiltrak ‘The Abominable bride’ samlet 11,6 millioner seere, hvilket gør den til det mest populære show i jule-helligdagene.

Tak til alle fans i hele verden, der har nydt vores special episode,” sagde Sue Vertue. “Jeg kan fortælle, at forberedelserne til sæson fire er gået i gang … the game continues.

Læs også

Sherlock Special titel og premieredato afsløret!

Sherlocked.dk

Sherlock: The Abominable Bride nomineret til 6 Emmy Awards

Sherlocked.dk

Sherlock MCM London Comic Con Panel

Sherlocked.dk

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Accepter Læs mere