23. nov, 2019
Film & TV

Sidste sæson af Game of Thrones

Det er et par år siden nu (5 for at være helt præcis), at jeg skrev, om at Mark Gatiss havde fået en rolle i Game of Thrones. Jeg har ikke skrevet om Game of Thrones siden, men nu hvor den sidste sæson har premiere, så syntes jeg det var en god ide, at lave et nyt opslag.

Som fan af ‘Sherlock’ var jeg ret glad over at Mark Gatiss, fik en rolle i en anden af mine favorit serier. I Game of Thrones, spiller Mark Gatiss, The Iron Banks repræsentant Tycho Nestoris fra The Free City of Braavos. Om han er med i den sidste og ottende sæson, vil kun tiden vise.

Læs også

Sherlock BBC – The Pilot / TVfestival.dk Klip

Sherlocked.dk

Dracula-serien blev til, pga af et billede af Benedict Cumberbatch

Sherlocked.dk

Moffat & Gatiss har fundet deres Dracula, og han er dansker!

Sherlocked.dk

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Accepter Læs mere