Vælg en side

Steven Moffat indrømmer gerne, at han undertiden har løget om sine programmer for at beskytte deres hemmeligheder. Men der er én ting, han lover, han ikke lyver om: om han ved, hvornår den længe ventede Sherlock Special får premiere.

Jeg fortæller sandheden. Det er sandt når jeg siger, at vi ved ikke, hvornår den får premiere, men folk bliver alligevel ved med at spørge” sagde han til RadioTimes.com. “Jeg ved, at der vil gå et stykke tid, jeg gætter på det bliver sidst på året, og som alle har set, er den victoriansk.

Sherlock Special’en er skrevet af både Steven Moffat og Mark Gatiss. “Det er første gang, at Mark og jeg, officielt har skrevet en episode sammen. Uofficielt skriver vi altid sammen, men det er første gang, officielt, at vi faktisk sad i samme rum og skrev den.

#Setlock

Han blev også spurgt, hvad han synes om den debat, der lige nu er i blandt fans angående #Setlock og han sagde, “Jeg vidste faktisk ikke noget om det. Sue [Vertue] fortalte mig om det. Martin [Freeman] sagde bare, at han ikke er særlig vild det, men vi sætter faktisk pris på, at folk elsker showet så meget. Vi filmer på offentlige steder, og folk har ret til at gøre, som de vil. Og jeg må sige, at setlock folkene altid har været gode til at holde på hemmeligheder, og de opfører sig ordenligt og er utrolig søde og rare. Så lad være med at lade Martin’s kommentar køre helt ud af kontrol, og få det til at lyde, som om vi ikke sætter pris på vores publikum. Og det er ikke spin, det er sandheden.