23. nov, 2019
ShSpesh Una Stubbs

Una Stubbs om Sherlock Specialen: “Det er et genialt script – det er så sjovt.”

Vi Sherlock fans afventer spændt, næste sæson af serien, og udover, at den er victoriansk og vi er blevet lovet en forklaring på Moriarty cliffhangeren, “Did You Miss Me?”, i Hans Sidste Løfte, blive vi nu også lovet, at den kommende Sherlock Special er en rigtig griner.

Una Stubbs er blevet interviewet af Radio Times og hun sagde; “Det er et genialt script – det er så sjovt,” hun ville ikke afsløre mere, andet end, at hun nød at være tilbage på Sherlock sættet. “Man indser, hvor knyttet man er til folk, når man ser dem igen. Det var dejligt.” Hun synes også det var alletiders, at være iklædt victorianske kostumer, men indrømmede, at hun var blevet noget overrasket over de mange fans der strømmede til, for at få et glimt af Sherlock stjernerne. “Der var en kæmpe skarer der hvor vi filmede. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. ”

Setlock har været noget af et omstridt emne for dem, der er involveret i tilblivelsen af showet. Martin Freeman, har indrømmet, at det kan være svært, at lave skuespil foran så store mængder af fans, og medskaber og skuespiller Mark Gatiss har fortalt, at det har været nødvendigt at ændre på den måde showet bliver filmet på. Men ligesom medskaber Steven Moffat og kollega skuespiller Louise Brealey, er Una Stubbs mere positiv overfor Setlock. “Det er en usædvanligt hengivenhed,” siger hun og tilføjer, at fansene “er så gode som guld.”

Una afslørede også, at vi kommer til at vente på sæson 4. “Jeg mener, at der er en pause [før sæson fire],” sagde hun. “Det afhænger virkelig, af så meget. Drengene [Benedict Cumberbatch og Martin Freeman] klarer sig jo glimrende og det er svært at finde tid, der matcher alle… der er jo også Andrew [Scott] og Rupert [Graves] og Mark [Gatiss]. Når det sker, ¨så sker det. – Jeg tror ikke, nogen kunne forestille sig, at det ville blive så stort, og at Benedict og Martin ville blive absolutte overnight stjerner. Det er dejligt, man føler sig bare rigtig heldig.”

Læs også

The Abominable Bride

Sherlocked.dk

Sherlock: Sæson 2

Sherlocked.dk

Gæt hvem der vender tilbage i sæson 4!

Sherlocked.dk

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Accepter Læs mere