Benedict Cumberbatch afviste næsten rollen som Sherlock

I dag har Benedict Cumberbatch haft sit gennembrud i Hollywood med roller i blandt andet ”Hobbitten”-filmene og ”Star trek”-universet. Men den rolle, der gav ham det gennembrud, var han lige ved at takke nej til.

Den britiske stjerne forklarer at han var meget vaklende omkring, hvorvidt han skulle gribe muligheden for at spille den berømte detektiv Sherlock Holmes. “Jeg var meget varsom med at træde ind i rampelyset og den populære rolle som Sherlock, men i det øjeblik jeg så, hvem der var involveret, og læste manuskriptet og så kvaliteten, tænkte jeg, ’jeg bliver nødt til at lave det her’”, forklarer Cumberbatch.

Specielt det med at gå hen og blive et kendt ansigt, var noget af det, der bekymrede Benedict Cumberbatch. “Forhåbentligt er jeg ikke holdt op med at blive betragtet som en respekteret skuespiller, efter jeg har spillet Sherlock. Jeg havde nogle fantastiske jobs, men de var ikke i rampelyset”, siger Cumberbatch og fortsætter: “De roller var ikke kendt i offentligheden på samme måde, som jeg vidste, at den her karakter ville blive uanset, hvad vi gjorde med den.”

Premiere datoen for den fjerde sæson af Sherlock er stadig ukendt.

Kilde :

Lignende Opslag

Nu kommer sæson 4 endelig på dansk TV!

Sherlocked.dk

Andrew Scott om Jim Moriarty: "Han er død."

Sherlocked.dk

Var det noget, at se Shelock’s Julespecial i biografen?

Sherlocked.dk

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accepter Læs mere