Benedict Cumberbatch kritiserer Martin Freeman

I et interview med The Daily Telegraph, langede Benedict Cumberbatch ud efter sin kollega’s [Martin Freeman] negative holdning til Sherlock’s fans, efter han har udtalt, at at trods succesen fra Sherlock, har de høje forventninger fra serien fanbase ødelagt stemningen for ham.

Freeman sagde i et interview, “at være en del af det show er en mini-Beatles ting. Folk har høje forventninger, og det er ikke sjovt længere. Det er blevet til: ‘Du har bare at F**** gøre det sådan og sådan, ellers er du en ***“. Men det lader til at Benedict Cumberbatch syntes, at det er en ret dårlig undskyldning for ikke at ville lave en femte sæson.

“Det er ret ynkeligt, hvis der ikke skal mere til, at slå en ud af kurs. Og pga. hvad? Forventninger? Det er jeg nødvendigvis ikke enig i”, sagde Cumberbatch men indrømmede også at han på en måde forstår hvad Freeman mener, selvom han ikke føler sig påvirket af Sherlock-fansenes besættelse af serien.

“Jeg involverer mig ikke så meget med det,” sagde han. “Der kommer et tidspunkt, hvor [franchisen] bliver deres, selvom vi er dem der skaber den. Men jeg føler mig ikke påvirket af det på samme måde, må jeg indrømme.” Han fortsatte med at sige, at det er “ret svagt at bebrejde fansene,” og at han bare nyder sit arbejde og resultaterne af det, og at hele “fan-tingen er slags skræmmende og temmelig f *** ing generøs og vidunderlig og ydmyg,” del. “Hvis der er en mørkere side af fandom derude, har jeg måske sluppet let, for det har virkelig ikke påvirket mig ret meget.”

Det næste her skal tages med et gran salt! – Det rygtes at der er spændinger mellem Cumberbatch og Freeman, og at det også er en af grundene til ,at der ikke er det store ønske om at vende tilbage og lave endnu en sæson.

En kilde fortalte The Sun i Januar sidste år at, “Benedict og Martin er ikke venner, og de tilbringer ikke tid sammen udenfor serien. De er professionelle og meget høflige overfor hinanden, men der er ikke den varme, man ville forvente efter at have filmet sammen i seks år. – Der er ikke et stort ønske om at komme tilbage til endnu en sæson.”

Start typing and press Enter to search