Corona-Kedsomhed: Spil The Sims 4, Sherlock style

Hvad gør man dog ikke for at underholde sig selv, i denne tid, med selv isolation? Personligt har jeg genset en masse af mine yndlingsserier, på diverse streaming services (for hvorfor slide på ens dvd’er og blu-rays, når de er tilgængelige online?), og spillet en MASSE computerspil.

En af mine favorit spil, er The Sims 4, hvor jeg har skabt mig et fint lille Sherlock univers. Jeg har spillet med Sherlock før, men nu deler jeg, de skøre historier på Sherlocked.dk’s instagram – fordi jeg kan. 😉

Hvis i vil se hvad der sker, så kan i besøge min instagram her: instagram.com/sherlocked.dk, i er mere end velkomne til at komme med foreslag, til hvad der ske i mit spil. Bare skriv en kommentar, så skal jeg se om jeg kan få det til at ske in-game, og dele det. 😀 Lad os have det lidt sjov.

Sherlock Custom Content

Og det bedste ved The Sims 4, er at man kan installere mods, og CC (custom content), der gør spillet MEGET bedre, og sjovere. Jeg har endda fundet en del Sherlock indhold. Hvis i vil Sherlock-ificere jeres spil (ja, det er et ord, jeg har lige opfundet det, deal with it,) så har jeg lavet en liste, forneden, med links, til det Sherlock cc jeg har fundet.

Sherlock’s Jakke #1 af lucyismycat
Kan downloades hos TheSimsResource.

Sherlock’s Jakke #2 af Joliebean
Kan downloades på Joliebean’s Patreon (gratis)

Mr. Blue Skull af Lady Laureé
Kan downloades på ModTheSims

Derudover, har jeg selv skabt lidt custom content. Et par wallpapers, til 221B og Irene Adler’s lejlighed. De kan, selvfølgelig downloades her. 🙂

Bonus CC

Neon Cow Skull af wondymoon
Kan downloades hos TheSimsResource.

Spooky Skull af sim_man123
Kan downloades på TheSimsResource

SimWitcher Skull af Witchbadger
Kan downloades på TheSimsResource

Lignende Opslag

A Study In Pink Billedgalleri

Sherlocked.dk

Andrew Scott “Der kommer ikke en ny sæson af Sherlock i den nærmeste fremtid.”

Sherlocked.dk

Sherlock Holmes spil tilbage på Steam

Sherlocked.dk

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accepter Læs mere