Endnu en Sherlock Special var planlagt!

Steven Moffat og Mark Gatiss, har pt. travlt med at filme deres seneste projekt, Dracula, og har ikke planer om at fortsætte med Sherlock, så længe de arbejder på Dracula.

Men nu har Molly Hooper skuespillerinden, Louise Brealey, afsløret, at der har været snak om at lave endnu en Sherlock Special, ligesom de gjorde med The Abominable Bride, tilbage i 2016. I et interview, med Radio Times, sagde hun: “”Jeg ved, at der oprindeligt, var et snak om at vi skulle lave endnu en special på et tidspunkt. Men jeg har ikke hørt mere om det: Lige nu, tror jeg, at den ide er sat i bero.”

Hun tilføjede, at både hun og Una Stubbs, der spiller fru Hudson, er ivrige efter at filme mere Sherlock. “Una og jeg, snakker altid om, hvor dejligt det ville være, at lave en mere. Men det er desværre ikke os der er ansvarlige for beslutningsprocessen.”

Louise Brealey og Una Stubbs, besøgte Sherlock Holmes museet for nogle uger siden, og så ud til at hygge sig gevaldigt i det tweet, Brealey delte med sine fans.

Kilde :

Lignende Opslag

Sherlock 4 Netflix tidsplan!

Sherlocked.dk

Netflix har IKKE købt eneret til Sherlock sæson 4!

Sherlocked.dk

Benedict Cumberbatch vil meget gerne lave mere Sherlock, siger Steven Moffat

Sherlocked.dk

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accepter Læs mere