Enola Holmes kan blive til en franchise

Instruktøren bag Netflixs Enola Holmes film, Harry Bradbeer, vil meget gerne fortsætte franchisen med hele fem efterfølgere.

Filmen har allerede vist sig at være endnu et kæmpe hit for Netflix. Ved premieren toppede seertallet efter bare et par dage, og der er tydeligvis en enorm appetit Enola Holmes eventyrene. Så nu vil instruktør Harry Bradbeer drøfte muligheder for at fortsætte franchisen.

Han kunne bla. rigtig godt tænke sig, at give mere skærmtid til Enola’s mor, spillet af Helena Bonham Carter, og afsløre flere af hendes hemmeligheder.

”Jeg er spændt på hvad hun kan finde på.” fortalte han. “Hun er sådan en ekstraordinær karakter, og jeg vil gerne grave nogle flere hemmeligheder frem om hende. Hvis vi går i gang igen, er der så mange mysterier tilbage, og ikke kun i landet, men også i deres dysfunktionelle familie.”

Og Bradbeer er langt fra det eneste medlem af Enola Holmes-holdet, der håber på en efterfølger. Hovedrollen Millie Bobby Brown har for nylig erklæret sit håb for at vende tilbage til rollen. ”Ja, der er mere af historien at fortælle,” sagde Brown. “Historien er ikke forbi endnu. Hun er ikke voksen, der er ingen konklusion. Der er bestemt mere, der skal vises på skærmen. Harry og jeg elskede at arbejde sammen, så dette skal ske. Harry, vi skal sende en e-mail … “

Selvom en efterfølger, ikke er officielt bekræftet, vil det sikkert kun være et spørgsmål om tid, før Netflix giver grønt lys til Enola Holmes 2.

Kilde :

Start typing and press Enter to search