Husker du Shirley Holmes?

The Adventures of Shirley Holmes var en canadisk mysterie-serie, der blev sendt fra 7. maj 1997 til 7. maj 2000. Den blev skabt af Ellis Iddon og Phil Meagher, og handlede om Shirley Holmes, der er grand-grand-niece af Sherlock Holmes, der, sammen med sin ven Bo Sawchuk, takler en række mysterier, i og omkring den fiktive by Redington, Manitoba. En gang imellem måtte de op imod Shirley’s ærkefjende Molly Hardy, en pige, der har en fantastisk evne, til at undgå straf, og som meget muligt er i familie med professor Moriarty.

Den blev sendt i over 80 lande, heriblandt Danmark, og blev dubbet på fransk, spansk, italiensk, portugisisk, tysk, norsk, russisk, serbisk, polsk og tyrkisk.

Da serien, blev annulleret, efter den fjerde sæson, udtalte producent Kim Todd, at det var på grund af, at hovedrolleindehaverne var blevet ældre, og det ville have betydet en nødvendig ændring i tone og indhold, hvis serien skulle fortsætte.

Denne serie, er en af de få Sherlock Holmes serier, jeg så i min ungdom, og overraskende fandt jeg den ganske underholdende. Jeg så ihvertfald flere af afsnittene.

I dag, kan man finde de fleste af afsnittene fra serien, på Youtube – bare søg efter “Shirley Holmes”. Foroven kan du se første afsnit – The Case Of The Burning Building.

Lignende Opslag

BBC Forlystelsespark planlagt til år 2020

Sherlocked.dk

Martin Freeman: “Sherlock og John er ikke bøsser”.

Sherlocked.dk

Sherlock’s Jule-special og Sæson 4 bliver ‘fænomenal’

Sherlocked.dk

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accepter Læs mere