Hvorfor jeg ikke tror på at Sherlock sæson 5 kommer i 2018

Et nyt rygte på internettet, hævder at Sherlock sæson 5 allerede kommer til næste år, den 1. Januar 2018. Det tror jeg dog slet ikke på, og der er flere grunde.

  1. Det er ikke en officiel nyhed fra BBC, der normalt kommer med nyheden, et stykke tid før optagelser til serien begynder.
  2. Der er ikke blevet filmet noget som helst til sæson 5, som kan bruges til en ny sæson. Hvis de skal udgive noget som heslt til næste år, så skal de snart igang med at filme. Sidste år startede de med at filme sæson 4 i April.
  3. Benedict Cumberbatch og Martin Freeman har andre film projekter lige nu, der forhindrer dem i at lave mere Sherlock. Benedict Cumberbatch arbejder pt. på filmen The Current War, og han er også tilknyttet Marvels Avengers Infinity War, der også er gået i gang med optagelserne.
  4. Rygterne siger også, at de allerede har filmet sæson 5. Dette hævdes pga. der er scener som fans har set blive filmet under sæson 4 optagelserne, som de ikke så i sæson 5… jaja, for det er jo ikke fordi, at team Sherlock aldrig før, har optaget falske scener for at holde plottet hemmeligt. Det har de aldrig gjort før. NAH DA. Host host… sæson 3… host host… Og det er meget normalt, at visse scener ikke er med i film og serier når de endelig får premiere. Husk på, at Many Happy Returns oprindeligt var en del af The Empty Hearse, og at His Last Vow originalt var 5 timer lang. Der er masser af fraklippet materiale fra Sherlock. Nok meget mere end vi aner.
  5. Et andet rygte siger også at det er en special, der kommer i 2018, men igen, det kræver at der er blevet filmet en hel episode mere. Jeg tror det her rygte er muteret fra den teori om at der var en hemmelig fjerde episode i sæson 4, som Mark Gatiss og Steven Moffat har benægtet.

Lignende Opslag

Sherlock filmer ved London’s Borough Market

Sherlocked.dk

Kommende Sherlock Holmes film og serier

Sherlocked.dk

Sherlock afslutter optagelserne til Sæson 4

Sherlocked.dk

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accepter Læs mere