Mark Gatiss har “Ingen planer om mere Sherlock”.

Steven Moffat og Mark Gatiss er snart klar til at vise os deres nyfortolkning af Dracula, men er vi ikke mere interesserede i at vide, om der snart kommer mere Sherlock?

Desværre, har Mark Gatiss, udtalt til Radio Times, at der “ingen planer er for mere Sherlock”, MEN han udelukker ikke at de en dag, måske, vil vende tilbage til serien. Der er bare andre ting, han og Moffat gerne vil arbejde på, lige nu.

Ud over deres Dracula serie, kunne duoen nemlig også godt tænke sig, at genoplive en anden kendt detektiv – Colombo, men rettighederne er pt. bundet andetsteds.

Så det lader til, at vi må nøjes med Dracula, når den serie får premiere. Serien har bla. danske skuespiller Claes Bang i hovedrollen som Dracula, og ud fra traileren ser det ud til at være en særdeles mørk serie.

Gatiss har også antydet, at Dracula, allerede nu, er blevet godkendt til endnu en sæson – selvom det ikke er blevet bekræftet endnu.

Kilde :

Lignende Opslag

Husker du Shirley Holmes?

Sherlocked.dk

Sherlock Limited edition fan boxset

Sherlocked.dk

CBS’ Elementary har for mange ændringer siger Moffat

Sherlocked.dk

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accepter Læs mere