Martin Freeman og Amanda Abbington er gået fra hinanden

Martin Freeman og Amanda Abbington er gået fra hinanden efter 16 år sammen.

“Jeg er ikke sammen med Amanda mere. Der er stadig et venskabeligt forhold. Jeg vil altid elske Amanda.” Det var i et interview med Financial Times, at Martin Freeman afslørede at han og Amanda Abbington ikke længere danner par. “Jeg er ikke sammen med Amanda mere. Der er stadig et venskabeligt forhold. Jeg vil altid elske Amanda.” Ingen yderligere oplysninger om bruddet blev afsløret i det interview.

I et interview med Sunday Telegraph, fortalte Amanda Abbington, at de havde gennemgået en “helt fredelig” separation efter 16 år sammen, men havde forsøgt at holde nyheden privat. Ifølge hende, var det, bla. Freemans mange, lange, oversøiske film forpligtelser, der kom imellem dem. “Vi indså bare, at vores tid sammen er slut. Du kan ikke være væk fra folk for længe, fordi du begynder at fungere på egen hånd, og man vænner sig til at være adskilt. Du mister den forbindelse og glemmer det, i sidste ende.

Vi indså bare, at vores tid sammen er slut. Du kan ikke være væk fra folk for længe, fordi du begynder at fungere på egen hånd, og man vænner sig til at være adskilt. Du mister den forbindelse og glemmer det, i sidste ende.

Martin og jeg forbliver de bedste venner og vi elsker hinanden. Det var helt fredeligt.” sagde hun. “Der var ingen fjendtlighed, virkelig, vi har bare sagt, at vi ikke kan leve sammen længere. Han er flyttet ud, og bor nu i en lejlighed i det nordlige London. Jeg blev hjemme, og vi har startet et nyt kapitel. Det er trist, og det er bittert, fordi du tror, du kommer til at være sammen med en, for evigt, men enten sker det, eller også gør det ikke, og vi kom begge til den beslutning om, at gå fra hinanden var det bedste for os. Vi har været heldige, at vi kunne gøre det fredeligt, især på grund af børnene.

Freeman og Abbington filmede sammen på den kommende sæson af Sherlock, bare to uger efter, at de var gået fra hinanden. “Det var så underlig” sagde hun, “især at spille nye forældre igen, op hele natten, fodring og ting, fordi vi reelt var tilbage der, hvor vi var, da vi først var sammen. Jeg elsker at arbejde sammen med Martin, og vil helt sikkert gøre det igen, men der var nogle ting i denne episode, hvor vi kom til at tvivle. Gør vi det rigtige her? Men det rungende svar var altid Ja.

Lignende Opslag

Sæson 3 premiere datoer!

Sherlocked.dk

Sherlock Sæson 4 begynder at filme til April…

Sherlocked.dk

Husker du Shirley Holmes?

Sherlocked.dk

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accepter Læs mere