Martin Freeman besøger Sherlock: The Official Live Game

Sherlock: The Official Live Game, er et eksklusivt Escape Room i London, hvor du træder ind i Sherlock-verdenen med sæt og miljøer fra serien, hvor du skal arbejde sammen med dit team for at løse mysterier og gåder, inden tiden løber ud.

Den 15. August, blev en medarbejder, meget overrasket, da selveste Dr. Watson – Martin Freeman, troppede op, for at prøve det populære Escape Room, med sin kæreste og datter.

“Da jeg var på arbejde i går, kom en mand, med hat og solbriller ind, der holdt hovedet nede, men jeg vidste med det samme hvem det var. Jeg tjekkede reservationen og det var bestilt i kærestens navn. Jeg kaldte på min manager, og derefter løb jeg til det rum, hvor Game Masterne holder til, og informerede dem om, at Martin Freeman, var i bygningen. Ingen troede på mig, for han havde ikke besøgt stedet, en eneste gang, i de tre år, vi har været åben.” fortalte han.

Man skal lave et team navn når man spiller spillet, og medarbejderen Freeman valgte “The Army Doctors” som team navn. Freeman levede sig ind i det, og fortalte dem, at “han var nære venner med Dr. Watson”, og at han var rigtig sjov, under hele forløbet.

Man har normalt en time til at løse escape roomet, Freeman fik  dog 40 minutter ekstra – men tabte alligevel.

Bagefter gik han i baren, og fortalte hvor meget han elskede oplevelsen og at han ville sige til Ben (Cumberbatch) at han skulle besøge dem.

Start typing and press Enter to search