Martin Freeman: “Sherlock og John er ikke bøsser”.

SHERLOCK serien har fra starten drillet fans med antydninger af en romance mellem Sherlock og John, men nu venter John barn med sin kone Mary, og Freeman synes, at det er på tide, at fansene accepterer, at romantik imellem Sherlock og John, bare ikke kommer til at ske.

Han fortalte The Sun: “De [Sherlock og John] har ikke sex. Det er muligt for folk af samme køn, at have et dybt venskab uden at være tiltrukket af hinanden. Folk bliver tiltrukket af hinanden på alle mulige måder. Man behøver ikke nødvendigvis, at ønske, at have sex med en man elsker. De respekterer hinanden, og bringer forskellige ting til deres venskab.” Han tilføjede, at han ikke ønsker, at blive fortolket som homofobisk ved at nedskyde den voksende online opbakning til teorien, som de hardcore ‘Johnlock’ fans tyer til, i form af fanfiction og erotisk kunst. “Det er et venskab. Der er lavet meget mere på nettet om det forhold, end der nogensinde har været i showet. Problemet er, at så snart du begynder at komme ind i en dialog om det, kommer det til at lyde som om du er homofobisk.”

Freeman’s mening bakkes op af medskaber Steven Moffat, der sagde: “Vi får det spørgsmål hele tiden. Det er ret sjovt. Han [Sherlock Holmes] har i mere end 100 år sagt, at han ikke er interesseret i sex. Han holder sig helt bevidst væk fra det, for at holde sin hjerne “ren” – en victoriansk tro. Men alle tror, at han er bøsse. Han er ikke bøsse. Han er heller ikke hetero. Og Doktor Watson har gjort det helt klart, at han foretrækker kvinder. Folk ønsker at fantasere om det. Det er fint. Men det er ikke i showet.”


Men hvis jeg kender Johnlock fansene ret, så er deres respons til det her:

Eller måske noget i retningen af: 

Lignende Opslag

Sherlock filmer ved London’s Borough Market

Sherlocked.dk

Rygte: Sherlock sæson fire skal filme i Morocco?

Sherlocked.dk

Benedict Cumberbatch kender hemmeligheden bag Moriarty’s tilbagevenden

Sherlocked.dk

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accepter Læs mere