Martin Freeman: “Visse ting bør få en ende.”

Er Sherlock nået vejs ende med den fjerde sæson? Her er hvad Martin Freeman, der spiller dr. John Watson, har udtalt, i et interview med Entertainment Weekly:

Alle der er involveret i serien, er meget opmærksomme på, hvor god den er. Når du er en del af en serie der er velskrevet, godt filmet, med et godt soundtrack, og du er utrolig heldig, at have fantastisk kemi med personen du spiller overfor, er det ret cool. Det sker ikke hver dag. Men samtidig ønsker vi alle også at lave andre ting. Og gudskelov, er vi alle optaget. Jeg ville ikke love noget. Jeg tror ikke på, at slutninger er noget at være bange for. Kunne du forestille dig The Beatles nu? Visse ting skal ende. Jeg tror på, at alt bør få en ende. Men hvem ved? Jeg ved det aldrig helt, fordi der går så lang tid imellem vi laver endnu en [sæson]. Livet har nogle gange en sjov måde at fortælle dig: “Nu er det nok”. Denne sidste [sæson] havde en følelse af – jeg ved ikke, om man kan kalde den en endelig afslutning – men der er en følelse af, at der kommer en længere pause nu. Og jeg er aldrig nogensinde bange for ting, der slutter. Jeg glæder mig ikke over afslutninger, til livets ende, eller kærlighedens ende, men visse ting, vi laver, bør have en ende.”

Start typing and press Enter to search