Moftiss om Sherlock’s fremtid

Både Steven Moffat og Mark Gatiss håber, at de får lov, at lave flere Sherlock episoder, men de ved ikke hvad fremtiden bringer.

Seertalene for sæson 4, var ekstremt gode,” har Moffat udtalt. “Så jeg gætter på, at de [BBC} beder os om flere episoder. Til den tid, må vi så se, om vi har tre historier som vi vil lave, og derefter, om Benedict og Martin, har tid og lyst. Skulle svarene på disse spørgsmål været nej, så er det ikke verdens undergang. Vi har fået vores belønning for serien. Det har været noget af en oplevelse. Hvis vi ikke kan lave det igen, er det helt fint. Ingen af os vil sulte på gaden.

Jeg ved, ærligt talt, ikke, om der kommer flere,” udtalte Mark Gatiss ved WatsOnStage awards. “Det er utrolig svært at få Benedict og Martins tidplaner til at passe sammen. Og vi afsluttede det [sæson 4] meget positivt … hvis det viser sig, at være enden på serien, så er jeg tilfreds, med den måde vi har endt den på.

Så længe der ikke er nogen officiel meddelelse, om Sherlocks fremtid, har vi lov at håbe, at Martin Freeman og Benedict Cumberbatch får hul i deres kalendere, til at filme endnu en sæson af Sherlock.

Lignende Opslag

50+ fede Sherlock promo billeder, fra sæson 1

Sherlocked.dk

ShSpesh Setlock galleri #1

Sherlocked.dk

Hvem er Emilia Ricoletti?

Sherlocked.dk

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accepter Læs mere