Netflix og BBC laver ny “Sherlock Holmes” serie

Netflix er i gang med at udvikle endnu en original serie til deres arkiv. denne gang er det en Sherlock Holmes serie, om gadebørnene der hjælper Sherlock Holmes.

Tom Bidwell, der har lige har lavet ‘Watership Down til BBC, blev spurgt om hans kommende Netflix projekt, og sagde; Jeg arbejder i øjeblikket på en Netflix Original serie kaldet The Irregulars. Sherlock Holmes havde en gruppe gadebørn, som han brugte til at hjælpe ham med at samle spor. Vores serie handler om, at Sherlock Holmes er en narkoman og kriminel og det rent faktisk er børnene der løser hele sagen, mens han tager kredit. Det er mit drømmeprojekt og min ældste idé (jeg har pitchet den i ti år), og jeg kunne ikke være mere begejstret for at arbejde på det med teamet, jeg lavede My Mad Fat Diary hos Drama Republic. Netflix er utroligt støttende til vores vision for showet, og det giver os mulighed for at være meget ambitiøse med den måde, vi fortæller vores historier på.

Bidwell afslørede også at serien allerede er i produktion, så det varer nok ikke længe før Netflix kommer med flere oplysninger.

Start typing and press Enter to search