Nyt håb for The Current War

The Current War, har været i release limbo, lige siden The Weinstein Company gik konkurs, men nu har David Glasser, den tidligere præsident og COO for The Weinstein Company, meddelt, at han starter sit eget filmproduktionsselskab, 101 Studios, med COO David Hutkin, og med økonomiske støtte fra investor Ron Burkle.

101 Studios har allerede afsluttet en $28.500.000 tv-aftale med Viacom for første og anden sæson af “Yellowstone”, Kevin Costner’s western af Taylor Sheridan, som vises på Paramount Network, og det siges, at 101 Studios vil starte sin filmsamling, med The Current War, og er i gang med at forhandle med Lanterne, der ejer de internationale distributionsrettigheder af filmen, om at købe rettighederne.

101 Studios håber på, at købe rettighederne til filmen, og at udgive den i August (2019).

  • “Filmen ’The Current War’ handler om de to amerikanske opfindere, der i 1880’erne kæmpede om hvorvidt jævn- eller vekselstrøm skulle være standard.”- Kino.dk.
Kilde :

Lignende Opslag

Sherlocked.dk Facebook Fan gruppe

Sherlocked.dk

Cumberbatch er Doctor Strange

Sherlocked.dk

Sherlock Holmes 3 Nyt

Sherlocked.dk

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accepter Læs mere