Vender Eurus tilbage i sæson 5?

0
221

Vil Sian Brooke, der spillede Eurus i The Final Problem, gerne spille Eurus igen, hvis der skulle komme en femte sæson af Sherlock?

HELL YES! Hun var fantastisk,” sagde Sian Brooke til RadioTimes.com, da hun blev spurgt, om hun vil være ivrig efter at træde ind i rollen igen. “Jeg elskede at spille Benedict og Marks lillesøster, det var fantastisk. Jeg har savnet min paryk!” Hun er også klar på ideen om, at Eurus skal rådgive sine to ældre brødre, Sherlock og Mycroft. “Jeg ville helt sikkert være en rådgivende detektiv for dem, husk på, at hun har den største hjerne. Så ja, de kan komme til mig!

Skuespilleren har intet andet end gode minder om sin tid på at sættet, hvor hun spille den strålende, men brutale Eurus. “Jeg elskede det, det var fantastisk, det var nogle strålende måneder i Wales. Jeg havde arbejdet sammen med Benedict før, så at komme til at spille hans lillesøster, var lidt af et drømmejob virkelig, “sagde hun.

Brooke har også været ret glad for seriens fans’ reaktion på hendes karakter, som var noget af et plot twist i den fjerde sæson. “Du kan aldrig rigtig forudsige hvad der vil ske. Hun kom ud af det blå, ingen havde virkelig, tænkt på at de kunne have en søster,” forklarede hun, “jeg er bare glad for at de nød det, fordi de er gode fans og at blive godkendt af dem er fantastisk.

Kilde :

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here