Sherlock 5 Update – Steven Moffat: “Jeg formoder, at vi vender tilbage.”

Sherlock sæson 5 er endnu ikke bekræftet – men det ser nu ud til, at vi får mere af BBC1’s detektiv drama. I et interview med BBC2 Radio Times, var Steven Moffat, til værten Chris Evans, at en om en ny sæson af Sherlock:

Vi lavede [den sidste sæson] for et år siden, så godt som, og jeg er har haft rigtig travlt med Doctor Who lige siden. Så jeg har, ærlig talt, slet ikke tænkt over det. Men, jeg formoder, at vi vender tilbage,” sagde han. “Mark [Gatiss] har også lavet andre ting, så vi har ikke haft tid til at sidde ned og have en ordentlig snak om, hvad vi vil lave i en ny sæson.

Andrew Scott, der spiller Moriarty, udtalte for nyligt, at han ikke tror på, at serien vender tilbage indenfor de næste par år.

Jeg tror ikke, at der kommer en sæson af Sherlock i den nærmeste fremtid. Jeg tror, mere på, at der kommer et nyt folketingsvalg først.