Sherlock Holmes Pub’en, i Fredeisksgade i Århus, er stedet med byens største udvalg af udenlandske øl. Sherlock Holmes Pub er en `traditionel` engelsk pub, som man finder dem i England. Sherlock Holmes Pub er kendt for: god atmosfære, livemusik 5 dage om ugen, god stemning, glade mennesker og at der er plads til alle.

Der afholdes nogle gange særlige arrangementer, til fodboldtransmissioner i tv og 5 dage om ugen kan du opleve live musik, og der er også jævnligt pub quiz.

Sherlock Holmes Pub, er møbleret med 150 år gamle møbler, og der er mange gamle fotos og malerier, med forbindelse til Sherlock Holmes historierne. Man kan også se to voksfigurer, af Sherlock Holmes og Dr. Watson, som er iført kopier af tøj, som engelske gentlemen gik i for 160 år siden i London. Tøjet er tegnet og fremstillet i Danmarks Radios kostumeafdeling i Århus. De to figurer er godt nok placeret bag glas, men man kan se dem igennem en glasdør fra den oprindelig del af pubben.

Sherlock Holmes Pub’en har sidst på ugen natbevilling til kl. 6 morgen, og der er mange kunder, som kommer forbi sidst på natten.


Sherlock Holmes Pub
Frederiksgade 76
8000 Århus C


Lignende Opslag

Sherlock – Series 3 (Special Edition)

Sherlocked.dk

Sherlock Holmes 3 Nyt

Sherlocked.dk

Elementary stjerner sagde nej til rollerne

Sherlocked.dk

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accepter Læs mere