Sherlock Tema er folkets favorit

I en afstemning, udført af Radio Times magazine, BFI og Classic FM, blev musikken fra Sherlock kronet til at være englændernes favorit tv musik.

Resultaterne af afstemningen, blev offentliggjort i en speciel begivenhed hostet af Radio Times filmredaktør og Classic FM-præsentation Andrew Collins og prisbelønnede komponist og tv-personlighed Howard Goodall.

Michael Price, en af komponisterne i til Sherlock, sagde: “At være en del af et tv-show som Sherlock, som har nået så mange mennesker, er en virkelig en ydmyg oplevelse. Et stort tak til, Radio Times’ læsere, som der stemte på det – jeg kan kun undskylde over for alle andre, der ønskede at deres favorit skulle vinde. Jeg stemte selv på Some Mothers Do ’Ave ’Em.”

Collins sagde: “Jeg er ikke overrasket over, at Sherlock’s dedikerede fans støttede deres yndlingsprogram, og musikken er virkelig et godt stykke arbejde, der opdaterer det Victorianske til en mere moderne rock-stil.”

Sherlock slog Doctor Who temaet, komponeret af Delia Derbyshire og Ron Grainer, der fik tildelt andenpladsen, mens Robin of Sherwood fik en tredjeplads.

Top 10 TV Musik:

  1. Sherlock, David Arnold & Michael Price (2010)
  2. Doctor Who, Ron Grainer & Delia Derbyshire, 1963
  3. Robin of Sherwood, Clannad, 1984
  4. The Persuaders! John Barry, 1971
  5. Inspector Morse, Barrington Pheloung, 1987
  6. Poldark, Anne Dudley, 2015
  7. The Avengers, Laurie Johnson, 1965
  8. Thunderbirds, Barry Gray, 1965
  9. The Adventures of Black Beauty, Denis King, 1972
  10. Match of the Day, Barry Stoller, 1970
Kilde :

Lignende Opslag

Mark Gatiss forsvarer Sherlock’s pilot episode

Sherlocked.dk

Musik fra Sherlock: I That Am Lost

Sherlocked.dk

Skønne “nye” Sherlock billeder

Sherlocked.dk

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accepter Læs mere