Sherlock’s skæbne – kommer der en femte sæson eller ej?

Sherlock’s skæbne er stadig ukendt. BBC har hverken fornyet eller annulleret serien siden den fjerde sæson udkom i Januar. Kilder fortæller, at BBC stadig ikke har nogle planer om en fornyelse af serien. Så vi fans, kan kun håbe at serien bare tager sin sædvanlige 2-3 årige pause og derefter vender tilbage. Men hvis BBC virkelig ikke har tænkt sig at forny serien, kunne en anden så tage over? Måske Netflix, der i år fik en helt speciel førsteret til at vise serien, lige efter episoderne havde været vist på BBC.

Sherlock er stadigvæk en meget populær serie. Især på streaming tjenester som Netflix. Rigtig mange mennesker streamer episoderne igennem streaming tjenester, hvilket, delvis, kan forklare årsagen til faldet i seriens TV ratings for den fjerde sæson.

TV Serie Finale rapporterer, at Benedict Cumberbatch har udtrykt et håb om igen at spille Sherlock Holmes i en femte sæson. Han fortalte, at han ville “elske at gøre det igen”, men hans nuværende projekter gør, at han har meget travlt og kan derfor ikke vende tilbage til serien lige med det samme.

Også Steven Moffat har et håb om en femte sæson, da BBC stadig ikke har annulleret serien. “Det er BBC der bestemmer”, har han sagt. Imens lader Martin Freeman til at være lidt mere pessimistisk, og synes, at den fjerde sæsons sidste episode var seriens endelige finale.

Hvad så Sherlockians, krydser i fingre for endnu en sæson? og hvis BBC ikke vil mere, håber i så at en streaming tjeneste som Netflix vil overtage?

Start typing and press Enter to search