Hvad er Sherlocked.dk?
Sherlocked.dk startede som en dansk fanside for den britiske TV serie Sherlock, men har sidenhen udviklet sig til at være en fanside for mere Sherlock Holmes – film, serier, spil, mm. Du kan læse mere om den beslutning i dette oplag.

Hvem er Admin/Ejer af Sherlocked.dk?
Siden er lavet af og administreres af mig (Lisa Graasten) en fan af Sherlock. Sherlocked.dk er ikke en officiel side og er ikke affilieret med BBC eller Hartswood Films. Jeg er kun en simpel lille fan og har absolut ingen insider viden. Jeg oversætter blot engelske nyheder om serien til dansk, så godt jeg kan. 🙂 Ud over hjemmesiden styrer jeg også Facebook siden Sherlocked.dk og Twitter og sidens Twitter konto. Siden har også en instagram konto. Du kan finde links til alle sidens sociale medier i menuen foroven. 🙂

Kilder og Tak til:
Sherlocked.dk får sin information fra mange forskellige steder rundt omkring på nettet. Her er en lille liste over de sider jeg oftes får information fra.

  • Artikler: Puha, den liste bliver lang hvis jeg skal remse alle de steder op. Nederst på alle artikler er der et link til de kilder jeg har min information fra. Jeg har dog selv oversat alle artikler fra engelsk til dansk.
  • Billeder: Endnu en liste der vil tage en evighed at remse op, og jeg kan ikke huske alle steder. Jeg kan nævne Moviestillsdatabase.com hvor jeg har fået mange af mine highres billeder fra. Andre har jeg selv scannet fra bøger, blade og magaziner, og kalenderne. Og selvfølgelig Twitter. Mark Gatiss, Louise Brealey, Arwel Wyn Jones osv.
  • Downloads: Wallpapers, ikoner og andet grafik er alt sammen lavet af mig. Ringetoner er lavet med Sony Vegas. Sims 4 wallpapers er også lavet af mig. Listen over de forskellige fonts linker til de steder på nettet hvor de kan downloades/købes.
  • Sherlock Holmes / Sherlock information: Wikipedia! Baker Street Wiki, BBC One Sherlock, PBS Sherlock, Sherlock The Casebook, Sherlock Chronicles, samt kommentarspor på Sherlock DVD/Bluray.
  • Speciel tak til: Sherlockolgy den originale Sherlock fanside, samt alle de andre fansider på andre sprog der inspirerede mig til at lave en dansk side til danske fans.