The Irregulars har været 10 år undervejs

“Det er mit drømme projekt, og min ældste ide”; sagde, serie-skaber Tom Bidwell. “Jeg har foreslået idéen til mange forskellige, de sidste ti år,” fortsatte han. Det var Netflix, der takkede ja, til ideen, og serien begyndte at filme, sidste år. Desværre må Bidwell nu vente lidt længere, på at se sit drømmeprojekt, færdiggjort, da coronavirus-krisen, har sat produktionen på serien, på pause.

Selvom historien foregår i det Victorianske London, er størstedelen af seriens scener, blevet filmet i Liverpool. Serien, der er i 8 afsnit, er en “hvad nu hvis” historie, der vender historien om Sherlock Holmes på hovedet, og i stedet fortæller historien om hvordan det, rent faktisk, er de hjemløse gadebørn, der normalt assisterer Holmes, der rent faktisk løser mysterierne. Mysterier, der også kommer til at have overnaturlige elementer.

Produktionen på serien, skulle have fortsat i Maj 2020, og serien skulle have haft premiere sidst på året, men pga. corona krisen, er produktionen pt. på pause. Det er ikke sikkert at den når at blive færdig, til en premiere i år. Men så er der altid næste år.

Serien får premiere på Netflix.

Start typing and press Enter to search