Yasmine Akram var ikke forberedt på fan reaktionen.

Yasmine Akram vidste ikke rigtigt hvad hun gik ind til, da hun blev castet som Sherlock’s kæreste. “Jeg var ikke forberedt på fan reaktionen – jeg vidste, at showet var et stort hit, og jeg kendte nogle af skuespillerne ganske godt!” sagde den irske skuespillerinde til RadioTimes.com. “Men jeg var ikke klar over, at det var så stort.”

Siden hun spillede brudepige ved John Watson og Mary Morstan’s bryllup og senere Sherlocks kæreste og næsten-forlovede, er Akram blevet meget kendt i Sherlock fandommen. “Det er virkelig virkelig dejligt, men også meget overvældende,” sagde hun. “At have folk, der siger, at de er dine fans, og møder op til alle ens ting.” Hun tilføjede: “Jeg er ligesom, ‘Det er bare mig – i morges lugede jeg ud i min have, det er da ikke så specielt. Så ja, det føles som om det er et enormt spring fra at gå fra en person der er helt ukendt, til at få en masse opmærksomhed på grund af noget, hvor du bare var en meget lille del i en massiv maskine.”

Akram har dog ikke hvilet på laurbærrene; siden hendes optræden i Sherlock har hun haft travlt. Hun har co-skrevet og medvirket i sæson to af hendes serie Irish Micks and Legends, og er også medvirket i The Midnight Beast, Stella, Asylum, og Undercover.

Lignende Opslag

Martin Freeman: “Sherlock og John er ikke bøsser”.

Sherlocked.dk

Sådan venter Sherlock fans på nye sæsoner

Sherlocked.dk

Nerd HQ 2016 – Sherlock Conversation With The Cast

Sherlocked.dk

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accepter Læs mere