21. jul, 2019
SHERLOCKED.DK

Benedict Cumberbatch er blevet far for anden gang

Stort tillykke til Benedict Cumberbatch og Sophie Hunter, der er blevet forældre igen. Deres anden søn, der har fået navnet Hal Auden Cumberbatch, kom til verden den 3. Marts 2017.

Benedict Cumberbatch har for nyligt indrømmet, at han, nu hvor han er blevet far, gerne vil påtage sig lidt flere børnevenlige roller. “Jeg vil gerne vise [mine børn], hvad det er jeg laver, og det kan jeg ikke altid, på grund af alders begrænsningerne på mine film. De skal være meget ældre for at se de fleste af dem. Jeg vil gerne lave mere børnevenlige film i fremtiden.

Læs også

Cumberbatch er blevet far

Sherlocked.dk

Patrick Melrose | 2018

Sherlocked.dk

Lara Pulver: “Jeg har aldrig læst en mere faktuelt forkert artikel”

Sherlocked.dk

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Accepter Læs mere