19. sep, 2019
SHERLOCKED.DK

Benedict Cumberbatch er skuffet over at miste chancen for at vinde en Oscar

Harvey Weinsteins sexskandale har ødelagt Benedict Cumberbatch’s håb om at vinde sin første Oscar.

Cumberbatch var favorit til at blive nomineret til prisen for bedste skuespiller, for sin rolle som opfinder Thomas Edison, i filmen, The Current War. Men filmens premiere er, pga. sexchikane anmeldelser imod Weinstein, der er ejer af filmens produktionsselskab, blevet udsat på “ubestemt tid”. Derfor er ingen, der har arbejdet på filmen, berettiget til at blive nomineret til en Oscar, da det kun gælder film, der har haft biografpremiere.

Anmeldere og kritikere, der har set filmen, regnede ellers med, at det måske kunne have været Cumberbatch’s bedste chance for at vinde sin første Oscar.

Cumberbatch, siges, at være “skuffet”, men at han godt forstår hvorfor filmen ikke får premiere lige nu. “Jeg har det fint” med at vente “et par år, med at distribuerer filmen til offentligheden,” har han udtalt til medierne. “Hvis det kræves at vi ikke frigiver vores film i et par år, for at slippe af med den giftige indflydelse, er det sådan det må være. Vi må fjerne os selv, så meget som muligt, fra den dårlige indflydelse. Både som filmskaberen og som mennesker.”

Læs også

Cumberbatch er blevet far

Sherlocked.dk

Benedict Cumberbatch nomineret til Critics’ Choice Awards

Sherlocked.dk

Patrick Melrose | 2018

Sherlocked.dk

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Accepter Læs mere