Enola Holmes film, finder instruktør og manusforfatter

For et års tid siden, kom nyheden ud, om endnu en ny Sherlock Holmes franchise. Denne gang er det Enola Holmes bøgerne der skal filmatiseres, med Stranger Things stjernen Millie Bobby Brown, i hovedrollen, og som en af filmen-seriens producere.

Ny er der mere nyt, om projektet, for der er blevet tilknyttet en instruktør – Harry Bradbeer. Han er bla. kendt for Amazon komedieserien Fleabag, og BBC America’s thriller-serie Killing Eve.

Jack Thorne, der for alvor blev kendt i den brede offentlighed, da han sammen med J.K. Rowling og John Tiffany skrev manuskriptet til Harry Potter og det forbandede barn, er, blevet hyret til at skrive screenplayet.

The Enola Holmes Mysteries er en bogserie af Nancy Springer, og handler om Mycroft og Sherlock Holmes’ lillesøster Enola, der også har sans for at løse mysterier. Der er seks bøger i serien, så der er rigelig med stof, til en, eller flere film.

Lignende Opslag

Sherlock Holmes 3s hovedskurk afsløret

Sherlocked.dk

Holmes & Watson vinder/taber stort ved Razzie Awards

Sherlocked.dk

Conan Doyle Estate sagsøger Netflix

Sherlocked.dk

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accepter Læs mere