Martin Freeman om Sherlock: “Det er ikke sjovt mere”

I et interview med The Telegraph, snakkede Martin Freeman lidt om Sherlock og det lader ikke til at han synes det er så sjovt at være med i serien længere.

Den fjerde sæson af Sherlock blev ikke særlig godt modtaget, og fik et hav af negative reviews, og Freeman synes, at nogle af kritikkerne havde ret.

“Vi er briter. Vi ønsker, stort set, at se alle at dø efter første akt. Hvis jeg skal være helt ærligt, så tror jeg det var helt umuligt.” [at gøre alle tilfredse]. Sherlock blev et stor hit, meget hurtigt. Sherlock var meget høj kvalitet lige fra starten. Og når du starter på det høje niveau, er det ret svært at opretholde det.

Freeman lader også til, at være ret frustreret, over de fans, der gerne ser John og Sherlock blive et par.

“Der var en masse folk, der bare “vidste”, at det skulle ende med at de fandt sammen.  – Lad os lige få slået det fast, Ben og jeg, har aldrig spillet en scene som elskere – Vi er ikke f —— elskere!”

Om der er blevet snakket om en femte sæson, sagde han:

“Ikke noget konkret. Øh, jeg tror, at sæson fire, lagde op til en længere pause. En del af det [pausen], ihvertfald for mit vedkommende, er på grund af modtagelse af [sæson 4].”

“At være en del af det show er en mini-Beatles ting. “Folket har høje forventninger, og det er ikke sjovt længere. Det er blevet til: ‘Du har bare at F**** gøre det sådan og sådan, ellers er du en — —‘ Det er bare ikke sjovt mere”.

Sherlock sæson 4, kan ses på Netflix, sammen med de andre sæsoner. Sherlock bliver også, med jævne mellemrum vist på DR3.

Lignende Opslag

Det er officielt. Sherlock Special’en får premiere i 2015.

Sherlocked.dk

Benedict Cumberbatch kritiserer Martin Freeman

Sherlocked.dk

Sherlock Tema er folkets favorit

Sherlocked.dk

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accepter Læs mere