Freeman forklarer sig

Ved sin ankomst, til en speciel screening af sin nye film Ghost Stories, klargjorde Martin Freeman sine følelser omkring Sherlock.

“Jeg har aldrig sagt, at Sherlock ikke sjov mere. Det jeg sagde er, at visse elementer af det, presset og forventningerne, det er det, der ikke altid er sjovt. Men jeg elsker serien. Jeg er stadig en fan.”

Det sagde han helt præcist: (tilføjet 22. April 2018)
Jeg har fundet en video på Youtube, fra netop det interview fra screeningen af Ghost Stories, hvor Martin Freeman forklarer hvad han sagde og mente i det interview hvor han blev citeret for at sige, at Sherlock ikke er sjov at arbejde med længere. Videoen skulle gerne begynde at afspille fra det tidspunkt han snakker om Sherlock. Hvis ikke den gør så er det omkring 4:40 i videoen. 🙂

“Jeg har aldrig sagt, at Sherlock ikke sjov mere. Det jeg sagde er, at visse elementer af det, presset og forventningerne, det er det, der ikke altid er sjovt. Men jeg elsker serien. Jeg er ikke dum, jeg læser en masse manuskripter og jeg ved det er et af det bedste jeg nogensinde vil lave. Men jeg har aldrig før følt sådan et pres før. Det er rart nok, at folk er så investeret i serien, men vi kan alle sammen føle den anden side af det. Den anden side af “jeg elsker dig” er “jeg hader dig” og grænsen mellem de to er ekstrem tynd. Men det er ikke sådan at jeg græder over det, jeg har været meget heldig med mit arbejde og Sherlock er en stor del af det. Men at benægte det ikke er en del af det, ville være at lyve. Det er ikke fordi jeg skal overtales [til at lave mere], men de sidste tre episoder… på den måde de er skrevet… tyder på, at der kommer en længere pause. Jeg kan godt lide at være John Watson, fordi han er en fantastisk karakter. Og jeg kan godt lide at arbejde sammen med Ben. Men mit gæt er, at det kommer til at gå et stykke tid. Jeg er stadig en fan.”

Lignende Opslag

Netflix har IKKE købt eneret til Sherlock sæson 4!

Sherlocked.dk

Sherlock: Sæson 4 udkommet på DVD/Bluray med danske undertekster!

Sherlocked.dk

Yasmine Akram var ikke forberedt på fan reaktionen.

Sherlocked.dk

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accepter Læs mere