Ryan Reynolds som Sherlock Holmes?

Hvad drejede mit opslag, om Ryan Reynolds som Sherlock Holmes, på Facebook sig om?

Tjoh, de seneste rygter siger, at Netflix, rigtig gerne vil lave, endnu en Sherlock Holmes film (ikke forbundet til Enola Holmes filmen), med Ryan Reynolds i hovedrollen, som mesterdetektiven.

Hvis der er sandhed i det, får den 43-årige Reynolds, en meget travl kalender næste år. Vi ved allerede, at Disney har planer om at lave nogle live-action-genindspilninger, sammen med ham, samt, at fortsætte Deadpool-franchisen.

Måske har Reynolds set al den kærlighed, som Henry Cavill har modtaget online for sin rolle som Holmes, og besluttet, at han også ville være en del af det? Hvem ved!

Tiden vil vise, om der er hold i disse rygter. Jeg skal nok holde jer opdateret, hvis der kommer mere nyt omkring det. 🙂

Allerede en detektiv

Hvis du kunne tænke dig at se hvordan en Sherlock Holmes, spillet af Ryan Reynolds kunne se ud, så se filmen Detektive Pikachu. Jaja, Pikachu er ikke Sherlock Holmes, men han er en detektiv i filmen, der er et mysterie, han har en deerstalker på, og er afhængig af koffein. Referencerne er på plads. 😉 Ryan Reynolds ligger stemme til Pikachu i filmen.

Start typing and press Enter to search